Tekemisen iloa ja vinkkejä kaikille nukkekoti harrastajille

Tekemisen iloa

Nuket, nukkekoti, kaikki mikä nukkekodin väelle on tarpeen, niitä kaikkea teen ja suunnittelen.

Pyrin tekemään kaiken itse ja näillä sivuilla näet kaikenlaista mitä olen tehnyt ja teen.
Ostelen myös valmiita ja mieluusti toisten tekemiä koska arvostan erialojen kädentaitajia. Käsillä tekeminen on hauskaa ja terapeuttista., se on kuokuttavaa vaikkakin mulle joskus myös turhauttavaa kun ei meninaa sitten millään onnistua.
Isäni sanoi aikoinaan: "ei koskaan pidä sanoa ettei osaa, ennenkun on yrittänyt tarpeeksi, aina jotain saa aikaiseksi." Tätä hänen neuvoa en ole unohtanut ja siitä onkin tullut yksi ohjenuora elämässäni.

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni

tiistai 3. joulukuuta 2013

Mummelit

Mikäs on herttaisempaa kun mummu nukkekodissa. Hän tuo iloa kokemuksillaan, kutoo sukat koko perheelle, leipoo kakut ja pullat puhumattakaan kunnon ruislimpusta. Hiukan höppäniä mutta sehän on täysin nirmaalia, tuohan ikä jo pieniä viiveitä muistilokerossa. Tässä muutama viimeaikana tehtyjä mummeleita. Toinen on jo maailmalla ja toinen etsii kotiaan nukkekotikirppiksellä... kun ei nyt juuri jaksa muistaa missä se koti olikaan ;)

                 Hän on Päivi-mummo ja on jo löytänyt oman mukavan kodin.


Tässä esittäytyy mummeli joka ei muista oman kodin paikkaa, ehkäpä joku nukkekotikirppiksellä tunnistaa mummun sukulaisekseen ja ottaa hänet kotiinsa viettämään lokoisia vanhuuden päiviään.
2 kommenttia:

  1. Aika menevän näköinen mummeli tämä muistinsa menettänyt ;) Päivi-mummo onkin vähän perinteisemmän näköinen mummo. Ihania <3

    VastaaPoista
  2. Toivoisin olevani tuon muistinsa menettäneen mummon näköinen vanhaksi tultuani! Jotenkin niin ihana kun istua harottaa tuolla pöydän reunalla rillejään korjaillen :D

    VastaaPoista