Tekemisen iloa ja vinkkejä kaikille nukkekoti harrastajille

Tekemisen iloa

Nuket, nukkekoti, kaikki mikä nukkekodin väelle on tarpeen, niitä kaikkea teen ja suunnittelen.

Pyrin tekemään kaiken itse ja näillä sivuilla näet kaikenlaista mitä olen tehnyt ja teen.
Ostelen myös valmiita ja mieluusti toisten tekemiä koska arvostan erialojen kädentaitajia. Käsillä tekeminen on hauskaa ja terapeuttista., se on kuokuttavaa vaikkakin mulle joskus myös turhauttavaa kun ei meninaa sitten millään onnistua.
Isäni sanoi aikoinaan: "ei koskaan pidä sanoa ettei osaa, ennenkun on yrittänyt tarpeeksi, aina jotain saa aikaiseksi." Tätä hänen neuvoa en ole unohtanut ja siitä onkin tullut yksi ohjenuora elämässäni.

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni

Keijut, pikkunuket ja muut asukkaat

Kun elämme minimaailmassa, mitä olisi maailmamme ilman mielikuvitusta ja keijuja. Olen aina tykännyt keijuista ja siksi minikeijut ovatkin lähellä sydäntäni. Tässä olen tehnyt keijut fimosta ja pukenut heidät kangaskukkasten ja ja lehtien tedälehdillä. Hiukset ovat puuvillalankaa.


Tämä keijukainen on tilaustyö ja istuu keinussa haaveillen ja hiljalleen hyräillen menneen kesän säveliä


Samalla periaatteella kun pikkuiset keijut, olen tehnyt pikkuisia nukkeja nukkekodin korsteeksi tai lapsen leikkeihin.... tai miksi ei emännän keräilyvitriiniin täytteeksi.


Nämä pienenpienet nuket on tehty piippurassista joten vartalot ovat taipuisat ja ne saan mieleiseen asentoon. Pää on pieni puuhelmi ja hiukset puuvilla lankaa.
Tämä pikkuinen peikko syntyi ihan mielijohteesta, hänelläkin on uusi koti jossain päin Suomea :)
2 kommenttia:

  1. Nniin ihania kaikki! <3 Tuohon peikkoon rakastuin heti! <3 Jotenkin tulee vain mieleen,siitä tui minun poikani ;) Ehkä sen takia,kin ovat molemmat samanlaisia pystytukkia! <3

    VastaaPoista
  2. Onko sinulla näitä keijuja ihan myyntiin asti ja peikko vei myös minun sydämmeni. Ihania

    VastaaPoista