Tekemisen iloa ja vinkkejä kaikille nukkekoti harrastajille

Tekemisen iloa

Nuket, nukkekoti, kaikki mikä nukkekodin väelle on tarpeen, niitä kaikkea teen ja suunnittelen.

Pyrin tekemään kaiken itse ja näillä sivuilla näet kaikenlaista mitä olen tehnyt ja teen.
Ostelen myös valmiita ja mieluusti toisten tekemiä koska arvostan erialojen kädentaitajia. Käsillä tekeminen on hauskaa ja terapeuttista., se on kuokuttavaa vaikkakin mulle joskus myös turhauttavaa kun ei meninaa sitten millään onnistua.
Isäni sanoi aikoinaan: "ei koskaan pidä sanoa ettei osaa, ennenkun on yrittänyt tarpeeksi, aina jotain saa aikaiseksi." Tätä hänen neuvoa en ole unohtanut ja siitä onkin tullut yksi ohjenuora elämässäni.

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Keitä he ovat?

UNyt iski pieni pulma, tälläisiä pieniä veijareita syntyi meille enkä tiedä mitä lajia tai rotua he edustavat. Ovatkohan tonttuja, keijuja, menninkäisiä.... en saa selvää eivätkä itse kerro, kujeilevat ja naureskelevat vain mulle.
3 kommenttia:

 1. Pixie!!
  Se on eka sana mitä tuli heti mieleen kun nämä näin.
  Pieniä keijuja - ei mitään kukka keijuja (niitä söpöjä ja aina niin ällöttävän kilttejä kaikille - you know..) - vaan semmosia pieniä vähän ilkikurisia (mutta huom" EI ilkeitä) pikku keijuja joilla on ehkä vähän leprechaunin, eli näiden irlannin menninkäisten verta sukujuurissaan..
  Vähä niinku keiju-menninkäisiä ;)
  Tuo vihreä tossuinen turkoosi asuinen on kyllä kaikkein söpöin (^ ^) ja tuo vihreä mekkonen tulee hyvänä kakkosena vaan hiuskarvan hävinneenä - iha älyttömän sulonen pari (* *)
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 2. Voi, että on niin lutusii ja söpöjä :) mul pikku arvonta blogissa :)

  VastaaPoista